Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Első lépések az új sikerek felé

Elkezdődött a felkészülés a BRSE női röplabda csapatnál. Az új idényre megújuló csapat céljai nem változtak a zsinórban 4 bajnoki cím után sem és továbbra is minden sorozatban a legjobb eredményt szeretnék elérni. 

 

A felkészülés igaz még csak a héten kezdődött el, de nagyon jó ütemben halad és az már körvonalazódott a játékosok előtt, hogy nagyon kemény munka vár rájuk a következő idényben is. Természetesen minden erejükkel azon dolgoznak, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat, a kemény munkával kapcsolatban pedig pontosan erre számítottak.

 

Molcsányi Rita

Linamar-Békéscsabai Röplabda SE

 

„Szerintem a klub és, aki idejön, mindenki azt várja, hogy amikor elkezdjük a felkészülést, mindig jobb eredményt szeretnénk elérni, úgyhogy nyílván van egy BL-selejtező, ahol tudjuk, hogy nehéz ellenfelet kaptunk, de hát BL-ben szerintem már könnyű ellenfél nincs. Úgyhogy ott is mindenféleképpen, minél jobb eredményt szeretnénk elérni, a NEVZA erősödött szerintem, úgyhogy ott is nehezebb lesz a bajnoki címet megtartani, illetve a Magyar Bajnokság is szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint a tavalyi évben, úgyhogy kemény munka vár a csapatra.”

 

A nyár folyamán az új játékosok a válogatott kiegészítő keretében vettek részt, ahol felmérték őket fizikálisan és egy személyre szabott program keretében már közel olyan jó kondíciót sikerült elérniük, mint amilyen a BRSE régi játékosainak van.

 

Leiszt Máté

másodedző

Linamar-Békéscsabai Röplabda SE

 

„Most jelenleg még a negyedik napnál járunk. Az első két hét az főleg a fizikális felkészítésről szól, majd itt a lányoknak. A legfontosabb konditermi és az uszodai munka, az uszodában most felkészítjük őket arra, hogy ugorni tudjanak, megfelelően tudjanak ugrómozgásokat kivitelezni egy két hét múlva és akkor utána kezdünk majd el a labdás edzéseken is ugrálni, természetesen a délutáni edzések, azok továbbra is labdások, az elejétől kezdve főleg technikai jellegűek, hogy visszatérjenek, szokták a labdát, ugye valaki két éf fél hónap után. Úgyhogy egyenlőre jól haladunk, terveknek megfelelően, úgyhogy az első két hét az arról szól, utána pedig már inkább több labda és kevesebb kondi.”

 

Az első edzőmérkőzésekig az erőnlét kap főszerepet a játékosok felkészítésében. A szakmai stáb minden apró részletre odafigyel a kondícióval kapcsolatban, így a lányok a legjobb erőben tudnak majd pályára lépni és szezonkezdetre már csak fejben kell összpontosítani a mérkőzésekre. 

GallériaVideó

Új hozzászólás