Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Olajosból nővér

Megújult az Orosházi Kórház nővérszállója. A több, mint 130 millió forintból korszerűsített épületre már nagy szüksége volt a város egészségügyi dolgozóinak.

 

Megújult az "olajosszállóként" ismert orosházi nővérszálló. Az 1978-ban épült ingatlan húsz évig munkásszállóként üzemelt, majd később az orosházi kórház kapta meg orvos- és nővérszállónak. A munkálatokat februárban kezdték meg és energetikai korszerűsítést eszközöltek a több mint 130 millió forintos Európai Uniós támogatásból.

 

Dávid Zoltán

polgármester

Orosháza

 

„Ha megnézzük, lehet látni, hogy mennyire szép lett és modern és korszerű. Azt gondolom, hogy a fenntartása, üzemeltetése és a kórháznak sokkal gazdaságosabb, hiszen ablakok lettek cserélve, a tető lett felújítva-megújítva, és úgy gondolom, hogy vonzóbb az itt dolgozóknak vagy az orosházi kórházban dolgozó nővéreknek is.”

 

A városban több fejlesztést is elvégeztek az elmúlt időszakban, de további tervek is vannak egészségügyi beruházásokra.

 

Simonka György

országgyűlési képviselő

 

„Az elmúlt időszakban több milliárdot tudtunk költeni az egészségügyre. Nem dőlünk hátra, rengeteg dolgunk van, a terv mentén elkezdjük szisztematikusan az orvosi rendelők és minden egyes olyan egészségügyi létesítménynek, intézménynek a fejlesztését, olyan programok megvalósítását, amik ahhoz szükségesek, hogy itt tartsuk az orvosokat és megfelelő egészségügyi ellátása legyen az itt élő embereknek.”

 

Mint azt Orosháza polgármesterétől, Dávid Zoltántól megtudtuk, a fejlesztéseknek köszönhetően az országos viszonyokkal ellentétben Orosházán nincs orvoshiány.

GallériaVideó

Új hozzászólás