Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Autómentes Nap

Békéscsaba idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek lezárásaképpen, az utolsó napon egy Autómentes Napot tartottak a város különböző pontjain.

Ez az európai kezdeményezés már tizenhatodik alkalommal került megrendezésre. A program célja, hogy legalább az Autómentes Napon mellőzzék a közlekedők az autókat és inkább a tömegközlekedést, a kerékpárt használják vagy induljanak el gyalogosan.

Ennek keretében reggeltől-éjszakáig folyamatosan kerékpáros programok várták a csabaiakat. Volt például biciklis ügyességi verseny, valamint egy kerekpáros közlekedésről szóló KRESZ-totót is kitölthettek az érdeklődők.

A délután folyamán a főtéren a Critical Mass kerékpáros felvonulás vette kezdetét, melyen nagyon sokan részt vettek. Voltak olyanok, akik minden évben itt vannak, sőt a hét többi napján, heti 2 alkalommal közösen eljárnak biciklizni.

Azok, akik a napközbeni programokon vagy a délutáni felvonuláson részt vettek, azok kaptak egy-egy tombolát, amivel különböző modern kerékpáros felszereléseket nyerhettek, a fődíj pedig egy nagy értékű kerékpár volt.

GallériaVideó

Új hozzászólás