Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Üzemlátogatás és elnökségi ülés

Üzemlátogatással egybekötött kihelyezett elnökségi ülést tartott a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Linamar Hungary Zrt. orosházi székhelyén.

Havasi Csaba, a cég vezérigazgatója elmondta, az elnökségi ülés egy lehetőség számukra, hiszen így egy gyárlátogatás során bemutathatták, hogy mivel is foglalkoznak és beszámolhattak eredményeikről is.

A vezérigazgató szerint azért érdemes eredményeik hatásairól beszélni, mert így más megyei vállalkozások is megismerhetik azt, hogy hogyan tudják ugyanezt a sikert elérni. Az ülésen szó volt még a Békés megyei kiemelt beruházásokról is. A kamara hosszú idő alatt kialakított egy részletes együttműködési megállapodást a Kormányhivatallal, amihez egy folyamatosan bővülő cselekvési tervet is készítettek.

Az elnökségi ülésen jelen volt dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Dr. Rákóczi Attila, a kormányhivatal főigazgatója, aki az ülésen arról számolt be, hogy a hivatalnak milyen feladatai vannak a kiemelt kormányzati beruházásokkal, illetve, hogy milyen további fejlesztések valósulnak meg a jövőben.

A főigazgató azt is hozzátette, hogy a Kormányhivatal és az Iparkamara közösen végzik a cselekvési terv alapján azt a munkát, amiben a kormányhivatal úgy működik együtt, hogy a hatósági feladatait ellátva segíti a kamara tagjait.

GallériaVideó

Új hozzászólás