Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megvilágosodás napja

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 13. alkalommal rendezte meg a Megvilágosodás napja elnevezésű programját. A rendezvény napján, kedvezményes áron vásárolhattak kerékpár világítást, melyet szerelők ingyenesen szereltek fel.

Megyeszerte 9 városban tartották meg a Megvilágosodás Napja elnevezésű baleset-megelőzési demonstrációt, melyet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett. Az akcióban felhívták a figyelmet a láthatóság fontosságára a közlekedésben.

Hudák Pál rendőr ezredes elmondta, hogy az országos átlag duplája Békés megyében a kerékpárosok által előidézett közúti balesetek száma. Ennek egyik fő oka az, hogy nem rendelkeznek a biciklisek megfelelő felszerelésekkel, amelyek egyébként kötelezőek.

A programhoz csatlakozott kerékpár szervizekben és üzletekben kedvezményes áron lehetett venni kerékpár világítást, melyet a helyszínen díjmentesen fel is szereltek.

A programban lehetőség nyílt ingyenes kerékpár gravírozásra, valamint a külterületi lakosok számára láthatóságot növelő termékeket adtak át. A megyeszékhelyen több, mint 160-an vettek részt a biciklis felvonuláson, mely a megvilágosodás napja záró programja volt.

GallériaVideó

Új hozzászólás