Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bohus Richárd az idei budapesti úszó-világbajnokságról tartott élménybeszámolót

A világbajnoki bronzérmes, többszörös Európa-­bajnoki bronzérmes úszó Bohus Richárd tartott élménybeszámolót az idei budapesti úszó-világbajnokságról a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumában és Kollégiumában.

Az élménybeszámoló során szó volt a világbajnokságra való felkészülési folyamatról. Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter és Bohus Richárd négyes először egy Kolorádói edzőtáborban készültek Bob Bowman edzővel, majd hazatérésük után, a tengerentúli edzéstervet alkalmazva Szarvas János vezénylésével folytatták a felkészülést.

A 4x100-as férfi gyorsváltóban hatalmas sikert értek el, ugyanis harmadik helyen végeztek. Bohus Ricsi teljesítménye elengedhetetlen volt a történelmi sikerhez, hiszen a hatodik helyen ugrott a medencébe az utolsó 100 méterre és harmadikként csapott a célba.

A beszélgetés során szó volt még arról is, hogy az úszó számára is mennyire hihetetlen volt az, hogy a világbajnokságon 47.21 század másodpercet úszott, és ezzel jobb eredményt ért el az aranyérmes amerikai váltó összes tagjánál.

Sajnos egy másik számban, az 50 méter háton, a tízedik helyen végzett és így nem jutott be a döntőbe, de ennek ellenére harcolt tovább és dobogóra állította a férfi gyorsváltó tagjait. Ezért a fiatal úszó azt tanácsolja mindenkinek, hogy nehéz pillanatok után se adják fel a küzdelmet, hiszen ahogy az ő példájuk is mutatja, kudarc után is elérhető a világsiker.

GallériaVideó

Új hozzászólás