Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Nyílt napot tartott a Békési Szakképző Iskola

Nyílt napot tartott a Békési Szakképző Iskola. A jelenleg még általános iskolás gyerekek megismerkedhettek az iskolában tanulható szakmákkal és különböző bemutatókat is láthattak.

A rendezvény fő célja az volt, hogy megmutassák a továbbtanulni vágyó gyerekeknek, hogy miért érdemes a Békési Szakképző Iskolában és Gimnáziumban folytatniuk tanulmányaikat.

Békés város életében nagyon fontos szerepet játszik a Békési Iskola, ugyanis az intézményben igen magas színvonalú középfokú oktatás folyik.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatja az ilyen és ehhez hasonló nyílt napokat, ugyanis véleményük szerint nagyon lényeges az, hogy a szülők és az általános iskolás gyerekek is megismerhessék a megyében működő középfokú oktatási intézményeket.

Az Agrárkamara is támogatta a rendezvényt, mégpedig azzal, hogy két buszt is indítottak, melyekkel a megye különböző településeiről szállították a diákokat Békésre. Az iskola színvonala mellett az is nagyon fontos, hogy az ott tanulók jól érezzék magukat és szívesen járjanak az intézménybe.

A délelőtti programsorozaton több száz általános iskolás diák figyelhette meg a Békési iskolában folyó tanítást. Arra, hogy végső döntés hozzanak a továbbtanulásukkal kapcsolatban, még van idejük, ugyanis a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulóknak a szüleikkel együtt jövő év februárjáig kell határozniuk arról, hogy melyik középfokú iskolában folytatják tanulmányaikat.

GallériaVideó

Új hozzászólás