Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

BRSE - Újpest NBI

Hazai pályán fogadta az Újpestet Békéscsaba női röplabdacsapata a hétvégi női NBI-es bajnokság keretében. A rangadó 3:1-es hazai sikerrel ért véget.

Nagy érdeklődés előzte meg a forduló rangadóját, közel 1500 néző szurkolt a Békéscsabai Városi Sportcsarnok lelátóin. Az első játékrészben a fővárosiak nem találtak fogást a bajnoki címvédőn, mely magas szintű játékot mutatott be ebben a periódusban. Mindez nagy különbségű hazai szett-győzelmet eredményezett és a lelátóról úgy tűnt, hogy nem lesz nehéz dolga a hazaiaknak. A második etapban egy fokkal magasabbra kapcsolt az Újpest, de az adok-kapokból ismét a csabai lányok jöttek ki jobban. Továbbra sem adták fel a mérkőzést a vendégek és a harmadik szett közepén átvették a vezetést, ezt az előnyt pedig meg is tudták tartani, majd 2:1-es hazai vezetéssel vágtak neki a 4. játékrésznek. A hajrá hatalmas izgalmakat hozott és fej-fej mellett haladt a két csapat. Alberto Salomoni cserékkel és időkérésekkel próbálta felrázni és győzelemre vezetni a BRSE-t, a csapat pedig a lélektanilag fontos pillanatokban higgadtabb maradt, így végül a csabaiak a maguk javára tudták állítani az eredményt, így a vége 3:1-es hazai siker lett.

A hazaiaknál nem léphetett pályára a sérült Ludmán Réka, valamint a frissen igazolt Nagy Eszter sem, de hosszú idő után visszatért a pályára Bodnár Dorottya.

A következő fordulóban szintén hazai pályán lép pályára a BRSE: a Budaörs gárdáját fogadja Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban.

GallériaVideó

Új hozzászólás