Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szilveszteri utazási szokások

Sokan az ünnepek után elutaznak kikapcsolódni, hogy kipihenjék az ünnep fáradalmit. De vannak, akik hagyományosan otthon családi- vagy barátai körben köszöntik az újesztendőt.

A karácsony ünnepe rengeteg készülődéssel és rohanással jár. A megfelelő ajándékok beszerzése, a karácsonyi menü elkészítése és a ház feldíszítése rengeteg munkával jár. Így a korábbi években egyre népszerűbbé vált az emberek körében, hogy egy másik országban vagy városban töltik a szilvesztert.

Stábunk az egyik 25 éve működő utazási irodát kérdezte meg arról, hogy az elmúlt évekhez képest mennyien utaznak el a karácsonyi ünnepek után egy kis feltöltődésre. Sokan ilyenkor - menekülve a hideg elől - inkább a melegebb éghajlatú országokat választják.

A téli, szilveszteri utazások során átlagosan 4 napos utakra foglalnak szállást az emberek. Nemcsak a külföldi utak a népszerűek, hanem sokan belföldön, egy wellness hotelben töltik el az évből megmaradt néhány napot.

Persze sokan inkább az otthon melegében, szeretteik és barátaik körében köszöntik az újesztendőt.

Stábunk azt is megtudta, hogy sokan ajándékoznak karácsonykor utazási utalványokat, melyre szilveszterkor, valamint a következő évben utazhatnak el. Aki esetleg még sem tudja ezt az utalványt felhasználni, annak sem kell aggódni, hiszen ezeket díjmentesen visszaváltják.

GallériaVideó

Új hozzászólás