Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyében történt

Egy baleset, három elfogás.

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, 2018. január 17-én, 6 óra 45 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. január 17-én őrizetbe vett egy tófalui nőt. A 29 éves nő ellen a Füzesabonyi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mert elrendelték a próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztése végrehajtását.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. január 17-én őrizetbe vett egy 48 éves battonyai férfit, aki ellen csalás bűncselekmény miatt a Szolnoki Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. január 17-én elfogtak egy békési férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert közúti veszélyeztetés miatt fogházbüntetésre ítélte a bíróság. A 41 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. 

Galléria

Új hozzászólás