Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Baleset Békéscsabán és Szarvason, elfogás Orosházán.

Békés megyében 2018. január 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Wagner utca kereszteződésében 13 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nőnek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szarvason, a Kazinczy Ferenc utca és a Jókai Mór utca kereszteződésében 20 óra előtt néhány perccel összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros férfi. A balesetben a férfi, akinél felmerül az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. január 23-án, 10 óra körül elfogtak egy konyári férfit, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Az 54 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 
 

 

 

Galléria

Új hozzászólás