Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyében történt

Baleset Békés és Szeghalom külterületén, közokirat-hamisítás Battonyán.

Békés megyében 2018. január 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békés és Mezőberény közötti úton 12 óra 15 perc körül összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szeghalom külterületén 21 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2018. január 24-én, 10 óra 30 perc körül egy román férfit a battonyai közúti határátkelőhelyről. A férfi kisteherautót vezetett és belépésre jelentkezett. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapjai nem eredetiek, hanem utánzatok. Ezután, két órával később egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre egy személygépkocsival. Nála pedig a vezetői engedély volt hamis, ezért őt is előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Galléria

Új hozzászólás