Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Elfogás Gyulán és Medgyesegyházán, közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Battonyán.

Békés megyében 2018. január 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2018. január 25-én őrizetbe vett egy kevermesi férfit. A 20 éves H. Roland az egyik gyulai középiskola öltözőjéből kabátot, órát, mobiltelefont és pénztárcát lopott. A tárcában igazolványok, bankkártyák voltak. A rendőrök a férfit a bűncselekményről érkezett bejelentés után másfél órán belül elfogták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. január 25-én, 23 óra 15 perc körül, Medgyesegyházán elfogtak egy medgyesegyházi férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Budaörsi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves H. Lászlót előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a battonyai közúti határátkelőhelyről 2018. január 25-én, 8 óra 45 perc körül egy román férfit. A férfi személyautót vezetett és belépésre jelentkezett. Ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélye nem eredeti, hanem utánzat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 58 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 
 

 

 

Galléria

Új hozzászólás