Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

síkfutás

Mihály Réka Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett 800 m síkfutásban.

A törökországi Trabzonban rendezték meg a hallássérültek Junior Európa-bajnokságát, ahol Réka kitűnő futással lett ezüstérmes.
A versenyen végig betartva a megbeszélt taktikát, hogy a nála kicsit jobb időeredménnyel rendelkező lengyel versenyző mögött futva, a hajrában szélvészgyorsan megelőzte, és a papírformát felborítva állhatott a dobogóra eredményhirdetésnél. 

A versenyt az orosz Abubia Kirova nyerte, aki az elmúlt évben az Olimpiát is megnyerte. 

„A versenyre a szövetség jóvoltából édesapja, Mihály László kísérte el, aki szintén volt kiváló atlétám, így könnyő volt távolról is tartatni a taktikai utasításaimat. Gratulálunk Réka, érted az egész atléta futócsapatom szorított!” – nyilatkozta Tóth Sándor mesteredző.

Kiváló eredmények a budapesti Ikarus pálya  Szuper Liga versenysorozat és Senior Országos Bajnokságon.

Példamutató felkészüléssel és kiváló versenyzéssel Adorján László edzőnk a Senior OB 1500 m-es sikfutás versenyszámában a 6o év felettiek korosztályában aranyérmet szerzett.

Molnár György a klub egykori edzője a 65 évesek korosztályában ismét aranyérmet szerzett kiváló futásával.

A Magyar Szuper Liga ifjúsági versenysorozatában 800 m-en a fiúknál és leányoknál is egyéni csúccsal és jó taktikával begyűjtötték az aranyérmet Tóth Sándor tanitványai. Nagy Zsolt versenyző egyéni csúccsal és jó taktikával száguldott be elsőként a célba. 

A leányoknál a kétszeres országos bajnok, válogatott Novák Natália magabiztos hajrával szerezte meg a győzelmet.
A felnőttek Szuper Liga versenysorozatában ismét folytatódtak a békéscsabai sikerek: