Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

kenu

Továbbra is tart a Hiszek benned sport program „Sportolj együtt olimpikonokkal” alprojektje, melynek keretében Vajda Attila olimpiai, világ- és Európa-bajnok kenus is ellátogatott a békéscsabai diákokhoz. A programot már harmadik alkalommal rendezték meg.

Az idén is megrendezésre kerülő Sportolj együtt olimpikonokkal! program keretében Vajda Attila olimpiai, világ- és Európa-bajnok kenus, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába látogatott el, ahol együtt röplabdázott a tanulókkal. A kezdeményezésnek köszönhetően a gyerekek motivációt meríthetnek a mára már sikeres sportolókból, akik arra ösztönzik őket, hogy merjenek nagyot álmodni és küzdeni az elérni kívánt célokért.

A testnevelés óra alkalmával Vajda Attila együtt melegített be a diákokkal, ezt pedig egy intenzív röplabda mérkőzés követte, mely után pihenésképp a gyerekeknek lehetősége volt kérdezni az olimpikontól. Az osztályok tagjai között többen aktívan sportolnak, őket leginkább a kenus olimpiáig vezető életútja érdekelte.

Augusztus 16-án 21 kilométer várja a szarvasi kenumaraton résztvevőit.

A megmérettetést immár 17. alkalommal rendezi meg Szarvas Város Önkormányzata és a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. A verseny célja, hogy sportolási, túra- és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson az evezést és a vízi életet kedvelők számára.  A maratonhoz kapcsolódóan ezúttal is több kategóriát hirdettek meg. A profik csak négy, a családok három vagy négy, míg az amatőrök kettő, három vagy négy személyes kenuval is indulhatnak. Az előzetes nevezéseket a kenumaratonszarvas@gmail.com e-mail címen lehet leadni.

Címkék: