Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

sportgála

Rendhagyó sportgálát rendeztek Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban. A meghívott vendégek egy ünnepi műsoron vehettek részt a jelen és a múlt legsikeresebb békéscsabai sportolói tiszteletére.

Az ünnepség kezdete előtt megnyitották a Békéscsaba 300 programfolyam első tárlatát - mégpedig Ónodi Henrietta, az 1992-es barcelonai tornász olimpiai bajnok relikviagyűjteményéből.

Ónodi Henrietta díszvendégként érkezett a gálára, ám nem volt egyedül, Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó és Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó és is jelen volt az eseményen, akik szívesen emlékeztek vissza sikereikre.

A város három élő olimpiai bajnokát beválasztották a Békéscsaba Halhatatlan Sportcsillagai közé és kézlenyomataikat meg is örökítették a jövő számára. 2017-ben rengeteg békéscsabai sikert jegyezhettünk fel. Ónodi Henrietta egyik edzőjének, Unyatyinszki Mihály tornász mesteredzőnek és Kormos Mihálynak, a Békéscsabai Röplabda SE szakmai igazgatójának átadták a Békéscsaba Sportjáért kitüntetéseket.

Nagyszabású sportgálát rendeznek Békéscsabán. December 11-én a Csabagyöngye Kulturális Központban olyan legendás sportolókkal találkozhatnak majd az érdeklődők, mint Ónodi Henrietta, Gedó György vagy Palotai Károly.

A sportgálán a város köszönti korábbi legendás sportolóit, közöttük Ónodi Henriettát, aki 25 évvel ezelőtt lett olimpiai bajnok Barcelonában, Palotai Károly egykori olimpiai bajnok labdarúgót és a szintén olimpiai bajnok ökölvívót Gedó Györgyöt. A program további részében átadják a Békéscsaba Sportjáért járó kitüntetést Unyatinszki Mihálynak és Kormos Mihálynak, majd Hevesi Tamás koncertjét élvezhetik a gálára ellátogatók. Az ünnepi beszédet a gála ötletgazdája, Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere tartja majd.

Immáron 35. alkalommal rendezi meg a békéscsabai atlétikai klub évente visszatérő, nagy sikerű sportgáláját. A színes vasárnapi programban ezúttal is az ország legjobb gyaloglói küzdenek meg egymással, de az igazolt és amatőr futók is összemérhetik tudásukat a különböző hosszúságú távokon.

A gála kiemelt eseménye a Gyalogló Országos Bajnokság, amely ebben az évben is magas színvonalú versenyt hoz majd a Jókai utcán kialakított 1000 méteres körpályán. Az idei esztendőben a felnőttek és a fiatalabb korosztály számára is nagy megmérettetés lesz. Czeglédi Katalin a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club marketingvezetője kiemelte, hogy minden számban a magyar bajnoki cím a tét, ráadásul ettől az évtől kezdődően a Magyar Szuper Liga sorozat része is, tehát mindenképpen érdemes a gyaloglóknak erre a legjobb formájukat hozni. 

Címkék: