Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Lana Dabic

A szerb válogatott feladó, Lana Dabic a viharsarkiaknál folytatja pályafutását.

A magyar bajnok együttes vezetése nem mindennapi átigazolási hírt jelentett be, hiszen a sportág nagyhatalmának jelentő Szerbiából igazoltak válogatott játékost a viharsarkiak. A 22 éves, feladó poszton bevethető Lana Dabic a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá, így ő irányítja majd a nemzetközi porondon is szerencsét próbáló BRSE csapatát. A 184 centiméter magas játékos, az előző két szezont az egyik francia élcsapatnál töltötte, innen vezetett az útja Békéscsabára.

- Mindenképpen váltani szerettem volna, bár sokat tanultam Franciaországban, új kihívásokra volt szükségem. Szimpatikus volt a BRSE ajánlata, az a jövőkép, amelyet felvázoltak nekem. Jó híreket hallottam a klubról, az itteni szakmai munkáról. Szeretném, ha a nemzetközi kupában is sikeresek lehetnék, én mindent meg fogok tenni ennek érdekében - mondta Lana Dabic.

Címkék: