Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

küzdősportok

Ezen nyáron is minden hétfőn megrendezik a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, ahol az érdeklődők most többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a tenisz vagy a küzdősportok.

A világ egyik legkedveltebb egyéni sportja, a tenisz Békéscsabán is nagy hagyományokkal bír. A megyeszékhelyen több egyesületben is ki lehet próbálni ezt a remek sportot - ezen a sporthétfőn a Tréning Center Sportegyesület mutatkozott be az érdeklődőknek. Az egyesület fő profilja a szabadidős tenisz, de a klubnak több aktív versenyzője is van. Sokakat eltántorít a tenisztől az, hogy úgy gondolják, hogy nagyon költséges, Mihály István edző szerint azonban összehasonlítva a többi sportággal nem nagy a differencia, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni.

Küzdősportok, darts és a vizes sportok egyesületei is képviseltették magukat az e heti sporthétfőn Békéscsabán. A futball, városunkban is nagyon népszerű, nem csak a férfiak, hanem a nők körében is, ezért most a Wanted Sport Egyesülettel foglalkozunk bővebben.

Nemrég fejeződött be a Labdarúgó Európa Bajnokság, ahol hazánk válogatottja is nagyszerűen teljesített. Az EB alatt is látszódott, hogy a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja és nem csak a férfiak, hanem már a  hölgyek körében is. 

A Békéscsabai Wanted SC 1996-ban alakult, ekkor még női szakág nélkül. 2002-ben indult a női labdarúgás a klubban és azóta rendszeres résztvevői a megyei-, illetve az országos bajnokságoknak, ahol nagyszerű sikereket érnek el.

Címkék:

A kétegyházi küzdősport gálán bemutató, edző és gyakorló mérkőzéseket tekinthettek meg a nézők.

A szervező önkormányzat külön kérése, illetve a sport szövetségekkel való egyeztetés után a K3 szabályrendszer volt mérvadó a vegyes szabályrendszer küzdelmeinél. A nagyobb uncia számú védőfelszerelés és a technikák megfelelő korlátozása hozzájárult, hogy a kb. 5-600 néző kemény, de sérülésmentes gyakorló meccseket láthatott.