Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

BRSE

Győzött a BRSE hazai pályán a Nyíregyháza ellen, amivel életben tartotta a döntőbe jutási esélyét a Női röplabda szuperliga rájátszásában.

A hétvégén kezdődik a magyar női röplabda szuperliga rájátszása, a legjobb csapatok között pedig természetesen ott van a BRSE is.

Nem lesz könnyű dolga a csabai csapatnak a szuperliga rájátszásában, hiszen az első három győztes mérkőzésig tartó párharcot a Nyíregyháza csapatával játsszák, akik az alapszakaszban négy alkalommal-, és a kupadöntőben is jobbnak bizonyultak a csabaiaknál. Ennek ellenére a cél természetesen a végső győzelem.

A BRSE számára az idei bajnoki szezon az előző kiváló eredményekhez képest valamennyivel szürkébbre sikerült, ez Tálas Zsuzsa csapatkaptány szerint leginkább a sűrű meccsnaptárnak köszönhető, illetve annak, hogy a magyar bajnokság mellett két nemzetközi kupában is helyt kellett állniuk.

A januárban érkezett vezetőedző, Paul Bogdan magabiztosan várja a rájátszást.

Ismét egy sikeres évet tudhat maga mögött a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE csapata. Az év lezárásaként tartották meg a BRSE Családi Karácsonyt a Békéscsabai Sportcsarnokban, melynek fénypontja az esti Haladás elleni mérkőzés volt. 

A karácsonyi szünethez közeledve el lehet mondani, hogy mind a három sorozatban hozza a kötelezőt eddig a BRSE. A bajnokságban vezetik a tabellát, a CEV kupában már félig a legjobb 8 között tudhatják magukat és a MEVZA kupában pedig második helyen tanyázik a csapat. Az év végéhez közeledve Alberto Salomoni vezetőedző értékelte a szezon eddigi részét.

A békéscsabai csapat már az 5. bajnoki cím megszerzésére készül. Emellett kétszeres Magyar Kupa győztes és egyszer a MEVZA kupát is elhódította a BRSE.

A következő évben már január 4-én pályára lépnek a békéscsabai lányok a MEVZA kupában, ahol hazai pályán fogadják majd a Slavia Bratislava csapatát.

Hazai pályán fogadta az Újpestet Békéscsaba női röplabdacsapata a hétvégi női NBI-es bajnokság keretében. A rangadó 3:1-es hazai sikerrel ért véget.

Címkék:

Elkezdődött a felkészülés a BRSE női röplabda csapatnál. Az új idényre megújuló csapat céljai nem változtak a zsinórban 4 bajnoki cím után sem és továbbra is minden sorozatban a legjobb eredményt szeretnék elérni. 

 

A felkészülés igaz még csak a héten kezdődött el, de nagyon jó ütemben halad és az már körvonalazódott a játékosok előtt, hogy nagyon kemény munka vár rájuk a következő idényben is. Természetesen minden erejükkel azon dolgoznak, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat, a kemény munkával kapcsolatban pedig pontosan erre számítottak.

 

Molcsányi Rita

Linamar-Békéscsabai Röplabda SE

 

A BRSE kimagasló eredményeinek köszönhetően az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert Békés megyében. A klub vezetősége ebből kiindulva hagyományteremtő ankétot szervezett a Fegyveres Erők Klubjában.

Több százan gyűltek össze szerda délután a békéscsabai Szent István téren, akik a negyedik bajnoki címüket megszerző BRSE lányait köszöntötték. A rendezvényen a kilátogatókat megvendégelték 1200 korsó ingyen sörrel, valamint egy koncerttel is fokozták a már így is önfeledt ünneplést.

A BRSE napjaink legsikeresebb békéscsabai csapata, akik minden szezonban egyre jobb és nívósabb bajnokságon érnek el sikereket.

A csapat következő évi terveiben legalább ugyanennyi sikert szeretnének elérni mind a hazai bajnokságokban, mind a nemzetközi porondon.

Negyedszer is bajnokságot nyertek Békéscsaba röplabdás lányai. A BRSE hétfőn a Vasas csapatát fogadta, a végeredmény pedig 3-0 lett.

Hétfő este elérkezett a várva várt női röplabda bajnokság utolsó mérkőzése Békéscsabán a Városi sportcsarnokban. A szurkolók alig várták, hogy kezedét vegye a mérkőzés és szinte biztosak voltak a hazai győzelemben.

- Csak egy vélemény lehet. Ez az utolsó meccs. Ami azt jeleni, hogy győzünk és bajnokok vagyunk. – mondta el Vidovenyecz János

- Az nem kérdés. Ahogy látszik a BRSE-nek. Nyerünk 3-0-ra. Fél 9-kor záróra lesz, meg bajnokavatás – hangsúlyozta Lenkefi Tibor

- Mivel alapozza meg a gyanúját, hogy nyerni fognak? – kérdezte riporterünk

- Az eddigi eredményekkel. Ez tippmix romboló lenne, ha nem így lenne. – emelte ki Lenkefi Tibor

- Én nagyon bízom a győzelemben. Az elmúlt idők formáját tekintve győzelmet várok mindenképpen. – tette hozzá Gruda Sándor

Oldalak