Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

visszaváltás

Karácsony után sok ajándék kerül vissza a vásárlás helyére, hiszen a méretben nem megfelelő- vagy nem tetsző ajándékokat általában visszavisszük és beváltjuk valami másra. Azonban fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen jogaink vannak az ajándék visszaváltásakor.

Karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor ajándékokkal halmozzuk el szeretteinket, azonban előfordulhat, hogy valami oknál fogva nem megfelelő a karácsonyi meglepetés.  Ha egy terméket az ünnepek után vissza szeretnénk váltani, akkor tisztában kell lennünk, hogy hibás és hibátlan áru visszaváltása esetén milyen jogaink vannak, illetve, hogy milyen jogszabályok vonatkoznak a boltban-, illetve a  web-áruházból történő vásárlás esetén. A bolti vásárlásnál kezünkbe foghatjuk, megnézhetjük a terméket, még az online rendelésnél csak egy képen láthatjuk, hogyan is néz ki a megvásárolni kívánt árucikk.

Január 5-ig kell visszaváltani azokat a 3-as kategóriás tűzijátékokat, amelyeket nem használtak fel tulajdonosaik szilveszterkor. A kínálat idén is igen bőséges volt, az árusok azt mondják korosztályfüggő, hogy ki milyen terméket vett.

Római gyertya, durrancs, rakéta. Csak néhány azon pirotechnikai termékek közül amelyek megtalálhatóak ebben a gyulai boltban. 1-es és 2-es kategóriás terméket egész évben árusítanak, 3 –as csoportba sorolt tűzijátékokat viszont csak szilveszterkor forgalmazhatják.

Az egyes kategóriás termékek földközelben maradnak, nem szállnak fel, kevésbé balesetveszélyesek. A 2-es csoportba sorolt pirotechnikai eszközök azok, amelyek felrepülnek a levegőbe, hang és fényjáték kíséretében. Ezen a plakáton a teljes kínálat szerepel. Néhány terméket rózsaszín jellel láttak el, ezek a 3-as kategóriások.