Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

küzdősport

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke

Nagy sikert értek el a Kick-boxosok, büszke lehet megyénk ezekre a sportsikerekre.

Dorog adott otthont a Magyar Kick-box Szövetség 2015-ös 4. Fight Kupa Utánpótlás Magyar Bajnokságának. 27 egyesület 260 versenyzője öt tatamin vívta meg harcát point-fighting, light-contact és kick-light szabályrendszerben. A tét nem csak a magyar bajnoki cím volt, hiszen jó pár versenyzőnek ez a verseny adott utolsó esélyt arra, hogy megszerezze az indulási esélyt az Utánpótlás Kick-box Európa-bajnokságon. Ennek megfelelően nagy feszültség jellemezte a mérkőzések legnagyobb részét. A küzdelmeket pedig a gyorsaság, nem egyszer túlzott keménység jellemezte.

A mezőnyben négy Békés megyei klub versenyzői vettek részt az OB-n, nagy sikerrel. 16 arany, 22 ezüst és 19 bronzérmet szereztek a megyei versenyzők. A válogatottság kérdésében hamarosan döntés születik az esélyek, az anyagi alap és a mutatott teljesítmény, színvonal tükrében.

Címkék: