Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Fábián Fanny

Egy újabb front nyílt a szó legnemesebb értelmében vett csatában a Békéscsabai Röplabda SE háza táján: elrajtolt a magyar bajnokság rájátszása. A Békéscsaba várta a folytatást a legkedvezőbb pozícióból, hiszen veretlenül nyerte meg az alapszakaszt. A 8. helyén zárt Kaposvári alakulat lett a két nyert mérkőzésig tartó összecsapáson a BRSE ellenfele.

A majdnem 100%-os alapszakaszi teljesítmény után folytatta a küzdelmeket a BRSE a női magyar röplabda bajnokság rájátszásában. Egyedül a Vasas és az MTK csapata tudott egy-egy pontot szerezni a regnáló bajnoktól. A kaposvári alakulat már a jövő csapatát építi, így tökéletes ráhangolódás volt a címvédőnek a negyeddöntő első mérkőzése. Esélyeshez méltóan a Békéscsaba kezdte jobban a találkozót, azonban a lelkes kaposvári alakulat nem engedte el a BRSE-t. 6-2-es vezetés után 8-5-ös állással vonultak az első technikai szünetre. Amint visszatértek a pályára a csapatok, a hazai alakulat fokozatosan lépett el és magabiztosan nyerte meg az első szettet.

Címkék: