Békéscsaba 1912 Előre Fc

Ünnepélyes keretek között új gépkocsikat adtak át a Békéscsabai 1912 Előre Futball csapat tagjainak részére. Ezután már mindenki találkozhat az utakon a lila-fehér autókkal.

Eppel János, az adományozó cég ügyvezetője elmondta, azért fontos ez az együttműködés, mert a vállalat elkötelezett támogatója a sportnak és szeretnének együttműködni olyan sikeres sportággal, mint a labdarúgás.

- Megkeresett a Volkswagen márkakereskedés tulajdonosa, hogy a klubnak lenne egy elképzelése, Barkász Sándor úr vetette fel neki. Rövid időn belül találkoztunk és létrehoztuk azt a konstrukciót, aminek keretében húsz autó érkezik majd a klub játékosainak és vezetőinek használatára. – mondta el Eppel János, a Porsche Hungária ügyvezetője

Az együttműködés már szeptemberben megkezdődött, de időbe telt, mire felkészítették az autókat az átadásra, hiszen minden gépjárművet a klub színeire festettek, ezzel is szimbolizálva az egységességet és a csapatszellemet.

Ismét Békéscsaba Vasas rangadó a Kórház utcai stadionban. A tavalyi évhez képest annyi változással, hogy már egy osztállyal feljebb találkozott a  két együttes. A mérkőzés tétjét tovább növelte, hogy három forduló után egyik csapatnak se sikerült még pontot szereznie.

A rekkenő hőség ellenére, majdnem 3000 néző látogatott ki vasárnap délután a Kórház utcai stadionba. A mérkőzést a Vasas kezdte jobban. Már a második percben gólt szerezhettek volna, azonban a labda ekkor még a kapufáról pattant vissza a játéktérre. Az első félidőben a szurkolók nem láthattak gólt.