Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabai Röplabda SE

Egy újabb front nyílt a szó legnemesebb értelmében vett csatában a Békéscsabai Röplabda SE háza táján: elrajtolt a magyar bajnokság rájátszása. A Békéscsaba várta a folytatást a legkedvezőbb pozícióból, hiszen veretlenül nyerte meg az alapszakaszt. A 8. helyén zárt Kaposvári alakulat lett a két nyert mérkőzésig tartó összecsapáson a BRSE ellenfele.

A majdnem 100%-os alapszakaszi teljesítmény után folytatta a küzdelmeket a BRSE a női magyar röplabda bajnokság rájátszásában. Egyedül a Vasas és az MTK csapata tudott egy-egy pontot szerezni a regnáló bajnoktól. A kaposvári alakulat már a jövő csapatát építi, így tökéletes ráhangolódás volt a címvédőnek a negyeddöntő első mérkőzése. Esélyeshez méltóan a Békéscsaba kezdte jobban a találkozót, azonban a lelkes kaposvári alakulat nem engedte el a BRSE-t. 6-2-es vezetés után 8-5-ös állással vonultak az első technikai szünetre. Amint visszatértek a pályára a csapatok, a hazai alakulat fokozatosan lépett el és magabiztosan nyerte meg az első szettet.

Címkék:

A 2015-ös évben szebbnél szebb sportsikereknek örülhettünk Békéscsabán. A teljesség igénye nélkül most tekintsünk vissza a legszebb pillanatokra.

A Békéscsabai Atlétikai Club 2015-ös éve fantasztikusra sikerült. Márton Anita fedett pályás Európa-bajnokságon elért aranyérme minden idők legjobb békéscsabai atlétikai eredménye lett, és a világbajnokságok történetében sem végzett még békéscsabai atléta a legjobb 4 között. Már idén megváltotta a riói olimpiára a repülőjegyét, rajta kívül még Baji Balázs gátfutónak sikerült. Mindemellett az utánpótlás is kiemelkedően teljesített: ketten is korosztályos Európa-bajnokságon vehettek részt, s született egy ifjúsági világbajnoki 5. helyezés is Szebegyinszki Richárd révén.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke