Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gyáni János

Gasztronómiai napot tartott a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület Békéscsabán, ahova több megyei város vezetőségét is meghívták, hogy megosszák egymással jövőbeni terveiket.

Gyáni János a klub vezetője úgy döntött, egy jó hangulatú disznótor keretein belül mondja el, hogy nagyobb odafigyelést érdemelne a Judo sport. Igaz, a városi vezetőségek mindig segítették az egyesületet, de úgy gondolja, fel kellene frissíteni ezt az olimpiai sportágat.

- Összefoglalva Békéscsaba és Békés Megye küzdősportjait, most talán olyan cipőbe jár, hogy egy kicsit elapadt. Fel kellene frissíteni, hogy az emberek és a szülők és a sportlétesítmények is jobban figyeljenek arra, hogy igen is a gyermekeknek szükségük van a sportokra. – mondta el Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE vezetője

Az ország más pontjairól is érkeztek az eseményre, többek között Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke, akitől megtudtuk: korábban nem rendeztek még Békéscsabán ilyen napot, de számukra ez most egy olimpia előtti utolsó kikapcsolódás.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke