Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés Megyei Kano Judo SE

Gasztronómiai rendezvényre várta a vendégeket, az egyesület sportolóit és szüleiket a Békés Megyei Kano Judo SE. A hangulatos eseményen egyaránt jól érezték magukat a fiatalok és idősebbek.

A már hagyománnyá vált rendezvényre idén mintegy százan érkeztek, melyen szó esett arról, hogy 2018-ban a hazai több mint kétszáz egyesület között a Kano Judo SE a pontversenyben az előkelő tizenharmadik helyen végzett. Gyáni János, az egyesület vezetője elmondta, hogy az idei év is jól kezdődött a számukra, hiszen az országos bajnokságokon már három aranyérmet nyertek. Az elért sikerek mögött nagyon sok munka van.

A csabai judosok egy igazi kis közösséget alkotnak – emelte ki Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. A kemény edzések és a szorgalom mellett az egyesület versenyzői közti kapcsolat és a jó hangulat is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok kiváló eredményeket érjenek el a különböző versenyeken.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke