Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

darts

Egyre-másra halmozza sikereit a Békéscsabai Darts Sportegyesület. A közelmúltban számos hazai- és nemzetközi versenyről arany-, ezüst- és bronzérmekkel térhettek haza.

Békéscsabán az elmúlt években egyre több sportágban mutatták be tehetségüket a megyeszékhely szülöttei. A Békéscsabai Darts Sportegyesület versenyzői évről évre egyre sikeresebbek, mind a hazai-, mind pedig a nemzetközi versenyeken.

A csabai darts mellett, az egyesület elnöke társszervezőként útjára indított egy fiataloknak szóló nemzetközi kupát.

A Békéscsabai Darts Sportegyesület lehetőséget szeretne kínálni a Békéscsaba és környékén élő amatőr dartsosok számára, hogy kipróbálják magukat a táblák előtt. Erre augusztus 11-én lesz lehetőség a Rendezvénypajtában, de a sport iránt érdeklődők találkozhatnak az egyesülettel a sporthétfőkön is Békéscsaba főterén.

Ismét nagy sikereket érhet el a Békéscsabai Darts Sportegyesület, ugyanis a szeptember 25-én induló Európa bajnokságon Ölei Annamária képviseli majd a csabai dartsosokat.

Az elmúlt években a Békéscsabai Darts Sport Egyesület több országos dobogós helyezést is szerezett, csapat- és utánpótlás fronton egyaránt. Ebben az évben azonban feljebb léphet a klub, ugyanis szeptember 25-e és 29-e között a klub legjobb női versenyzője, Ölei Annamária részt vesz a magyar rendezésű Európa Bajnokságon.

A fiatal dartsos már komoly sikereket ért el ebben az évben, ugyanis párosban országos bajnok lett, az egyéni nemzeti bajnokságban, pedig a ranglista második helyén áll, két első, két harmadik és két ötödik helyezéssel. Az Európa Bajnokságon egyéniben, párosban és csapat versenyszámban is a dobóvonalak mögé áll.

Kétévente rendezi meg az Európa Bajnokságot az Európai Darts Szövetség, melyen eddig békéscsabai versenyző még nem indult.

Országos darts versenyt rendeztek Békéscsabán. A Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság és Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Nemzeti Bajnokság ötödik fordulójára az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők.

A tavalyi rendezés után ismételten Békéscsaba adott otthont a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság és a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Nemzeti Bajnokság ötödik fordulójának. Két napon keresztül az ország legjobb kezű darts játékosai mérték össze tudásukat. Az egyesületi vezetők és szakemberek mellett az ifjúsági Európa Bajnokság válogatott játékosai is képviseltették magukat.

A Magyar Darts Szövetség 5 korosztályban – gyermek, serdülő, ifjúsági fiú, ifjúsági lány és felnőtt - hirdette meg a hétvégi versenyt.

A békéscsabai forduló után hirdette ki a szövetségi kapitány a szeptemberi magyarországi Európa Bajnokság szűk keretét, melybe Ölei Annamária jó eséllyel pályázott.

Küzdősportok, darts és a vizes sportok egyesületei is képviseltették magukat az e heti sporthétfőn Békéscsabán. A futball, városunkban is nagyon népszerű, nem csak a férfiak, hanem a nők körében is, ezért most a Wanted Sport Egyesülettel foglalkozunk bővebben.

Nemrég fejeződött be a Labdarúgó Európa Bajnokság, ahol hazánk válogatottja is nagyszerűen teljesített. Az EB alatt is látszódott, hogy a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja és nem csak a férfiak, hanem már a  hölgyek körében is. 

A Békéscsabai Wanted SC 1996-ban alakult, ekkor még női szakág nélkül. 2002-ben indult a női labdarúgás a klubban és azóta rendszeres résztvevői a megyei-, illetve az országos bajnokságoknak, ahol nagyszerű sikereket érnek el.

Címkék:

A sportegyesületek ismét kiköltöztek a békéscsabai főtérre! Idén első alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot, ahol az érdeklődők olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a darts, a torna vagy az aikido.

A rendezvény célja, hogy a békéscsabaiak vagy akár a városba érkezők közelebbről is megismerhessék a városban működő sportegyesületek életét és kipróbálhassák a különböző sportágakat. A megyeszékhely önkormányzata 2014-ben rendezte meg először a Sporthétfőt, amely azóta is minden évben nagy sikerrel mozgatta meg a város lakóit és az idelátogatókat.

Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottság

Békéscsabán űznek egy olyan játékot, ami nézők millióit csalja a képernyő elé hétről hétre. A békéscsabai dartsosok ismét Magyar Darts Liga fordulót rendeztek, amin nem mindennapi vendég jelent meg a lelkes fiatal játékosokat is felvonultató mezőnyben.

A Magyar Darts Liga versenysorozat tökéletes arra, hogy kezdő, fiatal játékosok bevezető sorozata legyen, valamint a rutinos, nemzetközi szinten is jegyzett játékosoknak felkészülési terepet nyújtson. a Békéscsabai Darts Sportegyesület immáron 5 éve csatlakozott ehhez a szériához, mint rendező fél is, ahol ebben az évben már rekord létszámú utánpótlás korú játékos is elindul.

Legjobb haverommal jött az ötlet, hogy miért ne dobáljunk. Aztán megtetszett maga a sport, végül úgy gondoltam, hogy lehetne valamit ezzel kezdeni. Egyik barátom említette, hogy van itt Csabán egy edzés, ott ráírtam az edzőre, és ő mondta, hogy mikor van edzés, és azóta próbálom magamból a legjobbat kihozni, és igyekszem minél feljebb törni.- mondta el Frank Gergő utánpótlás játékos Békéscsabai Darts Sportegyesület

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke