Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szegedi BSE

A Békéscsabai Darts Sportegyesület is belevágott a 2016-os versenyszezonba. A Délkelet-magyarországi régióban immáron a 3. Magyar Darts Liga forduló következett, melyet Békéscsabán rendeztek.

Délkelet-magyarországi régió, 3 darts egyesület, számos jó kezű versenyző. Mindez egyenlő egy izgalmas Magyar Darts Liga fordulóval. Többek között érkeztek játékosok Kecskemétről, Szegedről, Tótkomlósról valamint Szarvasról is. A verseny a már jól bevált mobilállványok előtt, 33 játékos jelenlétében rajtolt el, amire többen dobogós reményekkel érkeztek.

- 9-en érkeztünk, köztük igazolt versenyzők Szegedről, és akik szabadidős versenyengedéllyel rendelkeznek, ők hárman vannak. Mindenképpen dobogós reményekkel érkeztünk, mert elég sok jó igazolt versenyző van, aki ezt képes elérni. Én is remélem, hogy valami hasonlót tudok itt teljesíteni. – mondta el  Pásztor István, a Szegedi BSE versenyzője

A békéscsabai Szünet Darts Club immáron 4. éve rendez országosan leszabályozott versenysorozatban Magyar Darts Liga fordulót. Csongrád - és Békés megye 1 régiót alkotva méri össze tudását hétről hétre. Az aktuális fordulót Békéscsabán rendezték.

Röpködtek a 180-ak a Magyar Darts Liga aktuális fordulóján, a Magyar Darts Szövetség 2. számú versenysorozatában. Az ország területe 5 részre lett felosztva, ebből a helyi, a Délkelet-magyarországi régió, melyben jelenleg 3 egyesület rendez versenyt: Szegedi BSE, Tótkomlósi DC és a Békéscsabai Szünet DC.

- A Magyar Darts Szövetség által kiírt országos versenysorozatról van szó. Jelen versenysorozat tavaly június környékén indult, másfél éves időszakot ölel föl, jelenleg a finisében tartunk, ezt azt jelenti, hogy még 5 verseny van még hátra. - hangsúlyozta Komlódi Péter, a Szünet Darts Club alelnöke