Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

police

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A gyulai közúti határátkelőhelyen kábítószer gyanús anyagot találtak és körözés alatt álló pótkocsit foglaltak le a határrendészek.

Dániában méretteti meg magát az erőemelő útlevélkezelő. A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségen szolgálatot teljesítő Csüllög Béla 282,5 kilogrammos teljesítményével a fekvenyomás magyar bajnoka.

Gyulán egy kerékpárral közlekedő fiatal, Vésztőn egy traktor vezetője, Békéscsabán pedig egy gyalogos nő sérült meg közúti közlekedési balesetben.

Békés megyében 2014. május 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, az Attila utcában 7 óra körül egy kerékpáros, aki a kishídról figyelmetlenül hajtott ki az úttestre, személygépkocsival ütközött. A kerékpárral közlekedő fiatalkorú fiú megsérült, az elsődleges információk alapján sérülése 8 napon belül gyógyuló. Vésztőn, a Kossuth utcán 16 óra 50 perc körüli időben egy személygépkocsi nekiütközött az előtte haladó kistraktornak. A traktor vezetője az ütközés következtében leesett a járműről és az elsődleges adatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Szent István téren 19 óra 50 perc körül személygépkocsi gyalogost ütött el, a nő könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Hárman, köztük két gyermek sérült meg közúti közlekedési balesetekben Békés megyében.Orosházán pedig szabálysértési őrizetbe került egy férfi, akit a rendőrkapitányság három napon belül bíráság elé állíthat.

 

Címkék: