Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

ünnepi taggyűlés

Ünnepi taggyűléssel egybekötött gálát tartott a Civil Szervezetek Szövetsége, megalakulásának 20. évfordulójára. A jubileum alkalmából a szövetség emlékérmeket és emléklapokat osztott ki az 5, 10, 15 és a 20 éve aktív szerepet vállaló tagoknak.

A Civil Szervezetek Szövetsége idén ünnepeli megalakulásának 20. évfordulóját, melynek apropóján múlt szombaton Ünnepi Taggyűléssel egybekötött Civil Gálát tartottak. A szövetség 1999. novemberében, az egykori Ifi házban 24 szervezettel alakult meg, és azóta minden évben megünnepli születésnapját. Az esten köszöntőt mondott Nagy Ferenc alpolgármester, Kutyej Pál nyugalmazott evangélikus lelkész, valamint a szövetség elnöke Gólya Pál, aki elmondta, hogy a gála, szorosan kapcsolódik a már szintén évek óta megrendezett civil börzékhez.

A jubileum alkalmával a gála során ünnepi taggyűlésre is sor került, melyen, a többi között elfogadták a Szövetség 2020. évi tagdíjának mértékét, valamint jövő évi munkatervét.

A civil szervezetek szövetsége idén már tizenhatodik alkalommal rendezte meg Békéscsabán a Civil Kulturális Börzét. Az egész napos programok nyitásaként tartották meg a szövetség ünnepi taggyűlését, a szövetség megalakulásának 16. évfordulója alkalmából.

Zenével, tánccal, versekkel örvendeztették meg a kilátogatókat a tizenhatodik civil kulturális börze előadói. Az egész napos program ideje alatti művészeti produkciók kellemes és hasznos időtöltést biztosítottak mindenki számára. Emellett fontos volt, hogy a börze rámutasson a társadalmi szféra jelentőségére, és a kulturális értékek ápolására.

- 24 szervezet alakította az ifjúsági házban, már az ifjúsági ház sincsen és a múlt században a múlt évezredről beszélünk. És hát most már a 16. születésnapunk van, azóta ünnepeljük és azóta csinálunk egy civil kulturális börzét. - mondta el Gólya Pál, a Civil Szervezetek Szövetsége elnöke