Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Csaba Kártya

A tízezredik Csaba kártya kiállításának alkalmából Szarvas Péter polgármestertől ünnepélyes keretek között vehette át kerékpárját a kártya tulajdonosa.

A tavaly októberi közgyűlésen döntöttek a képviselők a Csaba Kártya megalkotásáról. Ezt követően hamar hozzáláttak a megvalósításhoz és január 11-től már közel nyolcezren igényelték. Hogy izgalmasabbá tegyék a kártya használatát, az önkormányzat úgy döntött, játékra invitálja a tulajdonosokat. 

A kártya azzal a céllal jött létre, hogy a vállalkozások több vásárlóhoz, a békéscsabai lakosok pedig kedvezményekhez jussanak.  Az elmúlt négy hónapban akkora érdeklődés fogadta a kártyát a helyi cégek és a lakosság részéről is, mely országos viszonylatban is kiemelkedőnek számít.

Címkék:

Január 11.-től már beszerezhető a Csaba Kártya. A tizennyolc év feletti Békéscsabai lakosok igényelhetik, mely a jövőbeni tervek szerint, számos kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát.

Az októberi közgyűlésen döntöttek a képviselők a Csaba Kártya megalkotásáról. Ezt követően hamar hozzáláttak a megvalósításhoz, így 2016. január 11.-től már igényelhető. Közel ötven városi vállalat csatlakozott már a kedvezményt nyújtók táborába, de ez a szám a továbbiakban még bővülhet, hiszen jelenleg is folynak tárgyalások.

- A teljes rendszer február elsején fog indulni és nagyon bízom benne, hogy utána is nagyon sok vállalkozás fog még csatlakozni a kártyarendszerhez. Most várhatóan olyan ötven vállalkozás vagy szervezet csatlakozásával indul el a kártyarendszer február 1.-én, de hirdetni fogjuk a lehetőséget a csatlakozásra és remélem, hogy még lesznek vállalkozások, akik élnek a lehetőséggel. – mondta el Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere