Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szabó Károly

A Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület adománygyűjtést szervez a szombati Ferencváros elleni mérkőzésen. A mérkőzés alatt meleg ruhákat és cipőket várnak, melyeket a rászorulóknak juttatnak majd el.

A Békéscsabai NKSE a szombati Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapat elleni mérkőzésén adománygyűjtést szervez a rászorulók részére. A csapat kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, hozzon magával meleg téli ruhát, cipőt és vegyen részt a „Szurkolj, segíts!” jótékonysági akciósorozatban. A tavaszi szezonban tíz alkalommal játszik hazai pályán a békéscsabai női kézilabda csapat, az akciósorozatot így tíz részesre tervezik.

- Most a hideg idő alkalmával nyilván kabátokat, meleg sapkát, lábbelit, erre fogunk majd fókuszálni, mint ahogy említette Herceg Tamás úr, a tavasz folyamán pedig újabb ötleteket fogunk majd kitalálni, és ezeket szintén majd próbáljuk széles körben propagálni és reméljük, hogy a szurkolók is mellénk állnak ebben az akcióban. – mondta el Szabó Károly, az Előre NKSE elnöke

A Békéscsabai Előre Női Kézilabda csapatának a hetedik fordulóban sikerült utoljára ponttal elhagyni a pályát, míg a vendégek négy mérkőzés óta nyeretlenek, és a kilencedik fordulóban érezhették meg utoljára a siker ízét. Így a 14 forduló igazi izgalmakat ígért.

Az NBI-es női kézilabda bajnokságban szereplő Békéscsabai Előre Női Kézilabda csapat hosszú ideje vár az idei szezon második győzelmére. Az MTK ellen elért döntetlen és a Budaörs elleni győzelem után most a nézők, és a csapat ismét együtt örülhetett.

- Mind a két csapatnak, mint egy falat kenyér, annyira szüksége volt a pontra. A Vác nagyon jól kezdte a bajnokságot, aztán kicsit hullámvölgybe került, Mi megy sajnos rosszul kezdtük, és nagyon hosszú ideig benne maradtunk. Mindenképpen szeretnénk elmozdulni erről a 11. helyről. A Vác meg nyilván szeretne felkapaszkodni. – mondta el Szabó Károly, a Békéscsabai ENKSE megbízott vezetőedzője