Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

28-23-as Előre győzelemmel

A Békéscsabai Előre Női Kézilabda csapatának a hetedik fordulóban sikerült utoljára ponttal elhagyni a pályát, míg a vendégek négy mérkőzés óta nyeretlenek, és a kilencedik fordulóban érezhették meg utoljára a siker ízét. Így a 14 forduló igazi izgalmakat ígért.

Az NBI-es női kézilabda bajnokságban szereplő Békéscsabai Előre Női Kézilabda csapat hosszú ideje vár az idei szezon második győzelmére. Az MTK ellen elért döntetlen és a Budaörs elleni győzelem után most a nézők, és a csapat ismét együtt örülhetett.

- Mind a két csapatnak, mint egy falat kenyér, annyira szüksége volt a pontra. A Vác nagyon jól kezdte a bajnokságot, aztán kicsit hullámvölgybe került, Mi megy sajnos rosszul kezdtük, és nagyon hosszú ideig benne maradtunk. Mindenképpen szeretnénk elmozdulni erről a 11. helyről. A Vác meg nyilván szeretne felkapaszkodni. – mondta el Szabó Károly, a Békéscsabai ENKSE megbízott vezetőedzője