Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület

Ismét sporthétfőt rendeztek Békéscsaba főterén. Ezúttal is több városi Sportegyesület sorakozott fel, hogy bemutassák az általuk űzött sportot a nagyközönségnek. Bemutatókkal várták a járókelőket és a bátrabbak ki is próbálhatták magukat.

A Sporthétfő elsődleges célja, hogy az egyesületek bemutatkozhassanak a járókelőknek és a lakosok láthassák, mennyi sportolási lehetőség van Békéscsabán. A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület tagjai is nagy számban érkeztek az eheti Sporthétfőre, hogy még több békéscsabaival megkedveltessék ezt a sportágat.

- Bemutatjuk a városnak, hogy hogyan edzünk mi valójában és, hogy a Városi Sportcsarnok edzőtermébe milyen módszerekkel, technikákkal tudunk fejlődni és világszintű Judosokat nevelni. – mondta el Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület edzője

A mostani hétfőre Növényi Norbert is eljött. Stábunknak elmondta, minden olyan sportrendezvényt fontosnak tart, ahol közelebb hozzák a küzdősportokat a fiatalokhoz.

Gasztronómiai napot tartott a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület Békéscsabán, ahova több megyei város vezetőségét is meghívták, hogy megosszák egymással jövőbeni terveiket.

Gyáni János a klub vezetője úgy döntött, egy jó hangulatú disznótor keretein belül mondja el, hogy nagyobb odafigyelést érdemelne a Judo sport. Igaz, a városi vezetőségek mindig segítették az egyesületet, de úgy gondolja, fel kellene frissíteni ezt az olimpiai sportágat.

- Összefoglalva Békéscsaba és Békés Megye küzdősportjait, most talán olyan cipőbe jár, hogy egy kicsit elapadt. Fel kellene frissíteni, hogy az emberek és a szülők és a sportlétesítmények is jobban figyeljenek arra, hogy igen is a gyermekeknek szükségük van a sportokra. – mondta el Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE vezetője

Az ország más pontjairól is érkeztek az eseményre, többek között Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke, akitől megtudtuk: korábban nem rendeztek még Békéscsabán ilyen napot, de számukra ez most egy olimpia előtti utolsó kikapcsolódás.