Tálas Zsuzsanna

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. és a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület közötti együttműködés azt az üzenetet közvetíti, hogy a környezetünk és az ivóvizünk egy olyan alapvető érték, amit fontos, hogy a mindennapjainkban óvjunk, védjünk és odafigyeljünk rá. Az hogy ezt az üzenetet az egyesülettel közösen hirdetik, Dr. Csák Gyula vezérigazgató szerint egy kitüntetett lehetőség.

A sajtótájékoztatón bejelentettek egy további együttműködést is. Baran Ádám, a sportegyesület elnöke elmondta, hogy a klub továbbra is igyekszik részt venni a cég által tervezett kampányokban.

A sportolók a mindennapokban igyekeznek a klub által biztosított kerékpárokkal közlekedni, hogy ezzel is óvják a környezetet. Tálas Zsuzsannának, a csapat feladójának fontos az energiatudatos élet és a szemét szelektíven való gyűjtése.

Az óvodás és általános iskolás korosztály számára egy rajzpályázatot is hirdetnek „Hogyan véded környezetedet?” címmel. A nyeremények 600 ezer forintot tesznek ki, amit a nyertesek osztálykirándulásra költhetnek majd. Az alkotásokat április 14-én, 24 óráig lehet beküldeni.

Jó érzés ezt leírni, úgy, hogy ezúttal az aranycsata részesei lehetünk, hiszen az elmúlt években is vettünk már részt négyes döntőben, de eddig csak a bronzmérkőzések izgalmát, s hangulatát élhettük át.
 
Ezúttal az Érd Aréna 2200 főt számláló nézőtere valószínűleg megtelik, és várhatóan közel fél ezer viharsarki szimpatizáns vastapsa mellett indulhat útjára majd a labda. Egy mérkőzés, egy ellenfél, a nagy rivális Vasas vár a csabai lányokra. Az idei szezon mindhárom mérkőzését a BRSE nyerte, de ez a csata ettől függetlenül teljesen nyílt, hiszen egy kupadöntő ahogyan azt mindenki érzi, kicsit más. Mégis ha végignézzük a csabai arcokat, az edzés előtt, alatt, és után a lányokat, a stábot, tudjuk, érezzük, hogy nyerni fogunk, s hazahozzuk a kupát. mert, megérdemeljük, mert megdolgoztunk érte, és mert igazi csapatként együtt, egymásért harcolunk majd. Hajrá BRSE! Mindenki Érdre!
 
A főszereplők így látják: