Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

masters

Címkék:

A testépítéssel kapcsolatban sok tévhit él az emberek fejében. Azonban sokan nem ismerik annak jótékony hatásait, továbbá azt, hogy mekkora kitartás, önkontroll és fegyelem kell egy-egy edzéshez, diétához, életformához. Békéscsabának több világsztárja is van ebben a sportágban.

Testépítés, izomformálás, diéta, kondicionálás. Ezekkel a jelzőkkel találkozhatunk, ha valaki elmegy egy edzőterembe. Békéscsabán, több helyen is megtehetjük mindezt, de nem mindenhol találkozhatunk testépítő világbajnokokkal és fekve nyomó világ kupa győztesekkel.

- Tavaly előtt megnyertem a testépítő masters világbajnokságot, Hankó Tamás tavaly fekve nyomásban megnyerte a világkupát, Kiss János világkupán testépítésben 4. lett, tehát vannak szép teljesítmények, Zsilák Szilveszter tavaly a junioroknál a világkupán három fogásban 5. lett. – mondta el Dénes József, a Fanatic Body és Fittnes Power Club testépítője.