Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

zaklatás

Telefonon és személyesen is többször kereste volt barátnőjét az a békéscsabai férfi, aki ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságon 2014. április 25-én tett feljelentést egy nő volt párja ellen. A férfi ugyanis, miután szakított vele, többször felkereste. Telefonon hívta, üzeneteket küldött neki és a házánál is megjelent. Kézzel írott leveleket dobott be a postaládájába és bántalmazással is fenyegette volt barátnőjét arra az esetre, ha nem békül ki vele.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 43 éves K. Zoltán ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrkapitányság a nyomozás lezárását követően az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Békéscsabai Járási Ügyészségre. Az ügyészség a gyanúsítottat 2014. július 9-én bíróság elé állította és a Békéscsabai Járásbíróság a bűncselekmény elkövetése miatt 1 évre próbára bocsátotta.

Elzárásra ítélte a bíróság azokat a férfiakat, akik a rendőrség távoltartó határozatában foglaltak ellenére megjelentek édesanyjuk házánál és kiabáltak az idős nőkkel.