Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

elfogás

Két héttel ezelőtt a Liszt Ferenc repülőtéren fogtak el egy 32 éves békési pedagógust, aki 11 éves tanítványát készült Londonba szöktetni. A bíróság 30 napra rendelte el a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A szökéshez a férfi több, mint 300 ezer forintért rendelt hamis okmányokat Egyiptomból. Azért, hogy álcázza, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét és piercinget is adott neki. A pedagógus már nyáron lebukott a fiú szülei előtt azzal, hogy obszcén üzeneteket küldött gyermeküknek, ezután mégis szabadlábon védekezhetett, sőt szeptembertől újra taníthatott is az iskolában.

A pedofília vádja még nem bizonyított, ez ügyben még nyomozás folyik. A 32 éves férfi édesanyjával a békési piacon találkoztunk, aki döbbenten éli át a fia körül zajló eseményeket. A tanár édesanyja nem tud kiemelni olyan dolgot, amiből következtethetett volna a történtekre.

A legnagyobb kérdés, hogy mi zajlik le ilyenkor egy gyerek lelkében? Hogyan lehetne elkerülni, az ehhez hasonló eseteket? Erről kérdeztünk egy szakembert.

Békés megyében 2014. szeptember 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2014. szeptember 22-én 0 óra 25 perckor őrizetbe vett egy kondorosi férfit. A 62 éves Sz. József 2014. szeptember 21-én 20 óra körüli időben betörte egy ismerőse lakásának ajtaját és késsel a kezében fenyegette meg a nőt, valamint 15 éves fiát. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Sz. József ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2014. szeptember 21-én elfogtak és előállítottak egy szarvasi férfit. A 40 éves Sz. Lászlót lopás vétség miatt folyamatban lévő eljárás során a Békéscsabai Járásbíróság körözte. A férfit elfogását követően a Békéscsabai Járásbíróságra vitték. 

Címkék:

Megütötte ismerősét és kivette a zsebéből a pénztárcát egy férfi Gyulán. A rablással gyanúsítható K. Károlyt a rendőrség őrizetbe vette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjába 2014. szeptember 15-én 13 óra 30 perc körül tett bejelentést egy nő arról, hogy Gyulán bántalmazták az ismerősét és elvették tőle a pénztárcáját. A segélyhívásra kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy egy férfi, akit látásból ismer többször arcon ütötte és kivette a zsebéből a tárcáját, amiben benne volt a nyugdíja. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei és a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség munkatársai azonnal keresni kezdték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A gyulai K. Károlyt a bejelentéstől számított másfél óra elteltével, 15 órakor Gyulán, a Kétegyházi úton fogták el. A Gyulai Rendőrkapitányság a 62 éves férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és a nála talált pénzt lefoglalta.

Körözték azt a hajléktalan férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. március 28-án 9 óra 20 perc körüli időben fogtak el. A 36 éves S. Pétert elfogása után a rendőrök a Békés megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Két súlyos személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2014. március 28-án a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. Csabaszabadi külterületén 7 óra körüli időben egy motorkerékpárral közlekedő férfi az úttest széléről felrepülő fácánnak ütközött és elsődleges információk szerint súlyos sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén 17 óra körüli időben két kerékpáros ütközött össze. A balesetben egyikük elvesztette az egyensúlyát, elesett és az elődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.