Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Baran Ádám

A jövő elkezdődött! Előremutató bejelentést tett ma a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, hiszen két saját nevelésű fiatallal kötött hosszú távú megállapodást a klub, melynek értelmében Godó Panni és Petrenkó Brigitta is a felnőtt keret tagjaként kezdi meg a 2016/2017-es szezont.

A BRSE az ország egyik vezető utánpótlás nevelő egyesülete, amely az előző évtizedben számos válogatott sportolót adott a korosztályos és a felnőtt nemzeti csapatoknak.

A 17 éves, ütő poszton bevethető, utánpótlás válogatott Godó Panni békéscsabai születésű, itt ismerkedett meg a sportág alapjaival, immár 6 esztendeje tartozik az egyesület kötelékébe. Szerződéskötés után elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetésnek veszi, hogy csatlakozhat a csapathoz, szeretné átélni azokat a sikereket, amelyeket eddig a lelátóról vagy a pálya széléről látott.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke

A nemzeti csapat ezen a hétvégén Európa-bajnoki selejtezőn Szlovákiában lép pályára.

Ennek kapcsán kapott megtisztelő felkérést Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke a Magyar Röplabda Szövetségtől, hiszen ő lesz a magyar delegáció vezetője. A felkérés két héttel ezelőtt érkezett, miután a szövetség vezetői, és Demeter György szövetségi kapitány közös döntése alapján a csabai klub elnökét nevezték ki erre a posztra. Baran Ádám óriási megtiszteltetésként tekint a megbízásra, óriási büszkeséggel tölti el, hogy Magyarországot képviselheti ezen a tornán.

A BRSE elnöke tavaly debütált ebben a minőségben, Montenegróban, ez pedig már a második alkalom, hogy csapatvezetői megbízást kapott.

- A delegáció élén remek lehetőség nyílik a kapcsolatok építésére, amelyből remélhetőleg a BRSE is profitálhat – emelte ki Baran Ádám.

Címkék: