Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Viharsarok

Csapatbajnoki elődöntőben kiválóan szerepeltünk Miskolcon a hétvégén.

Fantasztikus idénykezdést produkált Baji Balázs versenyzőnk 110 m gáton, szombaton bemelegítésként a 4x100-as váltónkat vitte fel az első helyre a futamában, másnap pedig 13,49-et versenyzett gáton.

A Viharsarok néven induló, Márton Anita nélkül felálló –aki Sanghajban erősítette klubunk hírnevét- csapatunk a Szegedi VSE-vel fuzionálva a 4. helyen végzett, a két klub kitűnő együttműködésének gyümölcse a mostani siker. Edzőinknek és minden versenyzőnek ezúton is gratulálunk.

Az eredmények megtalálhatóak a MASZ honlapján, de az egyéni győzteseinket itt is köszöntjük:

-          Baji Balázs                         110 m gát

-          Gregor László                    3000 m akadály

-          Bogdán Annabella             gerelyhajítás

-          Kovács Barbara                 10000 m-es gyaloglás

Nem kapott választ a Tanítanék mozgalom arra, hogy a kormány elfogadja-e a benyújtott 12 pontot, és hogy hajlandó-e haladéktalanul tárgyalóasztalhoz ülni az oktatási rendszer megreformálását követelőkkel, így március 30-án reggel 8 és 9 óra között polgári engedetlenségi akciót hirdetett, melyhez több békéscsabai tanár is csatlakozott.

A pedagógusok és a velük szimpatizálók szerdán 8 és 9 óra között kiálltak az iskolájuk elé, ezzel a megmozdulással az elégedetlenségüket akarták kifejezni; szeptembertől mindenképpen változást szeretnének elérni. Az ébredj Viharsarok! civil csoport szolidaritás-flashmobot szervezett erre az időpontra a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium elé. Hrabovszki-Megay Oktávia elmondta, hogy támogatni szeretnék azokat, akik egy modernebb oktatási rendszerért küzdenek, és hogy ez mit takar, erről beszélt a Csaba Tv-nek.