Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsaba – Arad – Békéscsaba szupermaraton

Évről-évre egyre többen akarják teljesíteni a Békéscsaba – Arad - Békéscsaba távot. Egyéniben, csapatban, vagy valamilyen eszközön. A nevezés lezárásával, örömmel jelentette be az Atlétikai Klub, hogy ismét létszámcsúcsot döntöttek. Az egyéni számot az eddigi pályacsúcstartó Steib Péter és a kilencszeres győztes Bogár János fémjelezte.

19. alkalommal gyülekeztek a kerékpárosok és a futók Békéscsabán, a Békéscsaba – Arad – Békéscsaba szupermaraton rajtjához. A versenyre illusztris vendégek is érkeztek. Genzwein Ferenc a Testnevelési Egyetem kancellárja és Szalma László az egyetem docense a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke is közreműködött a rajtoknál, Ferenczi Attila a klub elnökének és Szarvas Péter Békéscsaba polgármesterének társaságában.

Csapatépítésre is kiváló alkalmat nyújtott a rendezvény. „Másfajta” megmérettetés volt ez a táv az amatőrök és atlétáink számára, azonban egy dolog közös volt: széles mosollyal vágott neki mindenki a hosszú távnak.