Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szarvas János edző

A magyar úszó válogatott sporttörténelmi sikert ért el a londoni úszó Európa-bajnokságon: nagypályás kontinensviadalokon első ízben lett kétjegyű az aranyérmek száma. A londoni olimpiát is megjárt, sokszoros magyar bajnok és rekorder Bohus Richárd is részese volt a csodának, ráadásul olimpiai szintet úszott, így ott lehet Rióban!

Egy korábbi műtétet követően négy csavarral a kezében úszott remek egyéni csúcsot és olimpiai szintet 100 gyorson a 23 éves békéscsabai versenyző, akit péntek délután köszöntött nevelő egyesülete, a Békéscsabai Előre Úszó Klub. Ricsit az Árpád fürdőben népes „fogadóbizottság” várta és ünnepelte egy egyszerű hétköznapon.

A köszöntést a klub elnöke, Kutyej Pál nyitotta meg. Elmondta, hogy nagyon szurkoltak az Európa-bajnoki szerepléshez, Büszkék Ricsire, hogy három éremmel dicsőséget szerzett a klubnak, a városnak és a hazának és szép eredményeket kívántak Rióhoz. A 23 éves békéscsabai versenyző ugyanis 45 századdal javította meg élete eddigi legjobbját, ennek köszönhetően hét századdal a riói szinten belülre került.