Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

37 nap van hátra

Már csak 37 nap van hátra az olimpiai megnyitó ünnepségig, azonban Márton Anita nem pihen, Európa bajnokságra készülve próbálja a csúcsformáját kihegyezni Rióra.

A súlygolyók felsorakoztak Márton Anita edzésén, arra várva, hogy egészen Amszterdamig, majd Rióig repítse a fedett pályás Európa bajnok, fedett pályás világbajnoki ezüstérmes, valamint szabadtéri Európa bajnoki bronzérmes atlétanőt. Jelenleg egy pihenőidőszakban van, az amszterdami EB-re készülve, ami egy felkészülési állomás az olimpiára.

Mivel elég közel van az EB az olimpiához, így kétszer egymáshoz ilyen közel, tehát 3 hét különbség van, nem lehet csúcsformát csinálni és nem lehet megtartani sem a csúcsformát ennyi ideig. Úgyhogy mindenféleképpen a legjobb lökést az olimpiára tartogatjuk. -mondta el Márton Anita súlylökő KOPP Békéscsabai Atlétikai Klub