Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

mma

Október 28.-án, Sopronban nagyszabású küzdősport gála került megrendezésre, melyre a Kétegyházi Fuji Fight Team is meghívást kapott.

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg Sopronban a West Hungarian Fight Open elnevezésű küzdősportgálát, amit a Növényi Sportakadémia rendezett meg vasárnap a Novomatic Arénában. K1-thai-box- box- grappling ès MMA szabályrendszerben zajlottak a küzdelmek.

A nagyszabású gálán valóban széles volt a paletta, ahol a délelőtt folyamán az  amatőr grappling és MMA sportolók csaptak össze, délután pedig a profi MMA, muay thai, illetve K1-es harcosok vették birtokba a küzdőteret.  Igazán izgalmas és küzdelmes mérkőzéseket láthatott a közönség, hiszen a felkészült versenyzők nem kímélték egymást, no persze a sportszerűség határait betartva.

Medgyesegyháza adott otthont a regionális MMA versenynek.

A viadalon Békéscsaba, Szeged, Gyula, Vésztő, Medgyesegyháza és Kétegyháza harcosai küzdöttek a K1 és Grappling edzőmérkőzéseken, illetve az MMA Bajnokságon. Minden dicséret megérdemli a harcosokat, akik testi épségüket sem kímélve színvonalas küzdelmeket mutattak be. A rendezők, a Nagy László IV.DAN vezette Fuji Team mindent megtett a sikeres rendezés érdekében.

A versenyen az alábbi eredmények születtek. A legtechnikásabb versenyzőnek Egeresi Gergőt (Kétegyháza Fuji Team) választották.

Könnyűsúly:

1. Hegedűs Zoltán (Kétegyháza Fuji Team)
2. Egeresi Gergő (Kétegyháza Fuji Team)
3. Tóth Andor (Medgyesegyháza Fuji Team)

Középsúly:

Címkék: