Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Főtéren

Ismét Sporthétfőt rendeztek Békéscsabán, a főtéren. Ez alkalommal is több városi Sportegyesület sorakozott fel, hogy bemutassák az általuk űzött sportot a nagyközönségnek. 

A Sporthétfő célja, hogy a városban aktívan működő sportegyesületek bemutatkozhassanak az itt élőknek és azoknak is, akik csak átutazóban vannak Békéscsabán. Ez alkalommal a hamarosan első születésnapját ünneplő Magyar Szablyavívó Iskola is képviseltette magát.

A mi iskolánk 2015. szeptember 15-én alakult, tehát egy elég fiatal iskoláról beszélünk, szablyavívó iskoláról. Ez által minden lehetőséget megragadunk arra, hogy meg tudjuk mutatni, hogy vagyunk, létezünk, próbáljuk behívni a fiatalokat, időseket, még idősebbeket, hiszen maga a vívás, mint harcművészet, mint mozgáskultúra mindenkinek lehetőséget ad egy kicsit arra, hogy elmerüljön benne. mondta el Trényi Péter vezető Magyar Szablyavívó Iskola

Címkék: