Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

riói magyar olimpiai

Békéscsaba büszkesége, a riói magyar olimpiai csapat bronzérmes súlylökője, Márton Anita a tegnapi napon Békéscsabára érkezett. A repülő egy szűk órát késett, így este fél nyolcra érkezett meg a városházára, ahol városunk elöljárói, klubtársai és pár szemfüles szurkoló jelent meg köszönteni a súlylökés magyar királynőjét.

Fiatalok, idősek egyaránt felsorakoztak ahhoz a piros, fehér, zöld vonalhoz, ami pontosan 19 méter 87 centiméter hosszú, mint a bronzérmet érő lökés. A Városháza udvarán hatalmas tapssal fogadták Békéscsaba új olimpiai érmes versenyzőjét és edzőjét.

Gratulációk közepette sétáltak végig a trikolor vonalon, és mosolyogva fogadták mindenkitől a jókívánságokat. A fogadáson Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere emlékezett vissza arra, hogy a modernkori olimpiák történelmében Anita az első magyar női versenyző, aki érmet nyert súlylökésben, míg dobó szakágban utoljára 1968-ban Mexikó városban Németh Angéla lett olimpiai bajnok gerelyhajításban. Tóth Sándor is megragadta az alkalmat, hogy üzenjen a fiatal versenyzőknek Anita sikerén keresztül.