Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

tenisz

Ezen nyáron is minden hétfőn megrendezik a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, ahol az érdeklődők most többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a tenisz vagy a küzdősportok.

A világ egyik legkedveltebb egyéni sportja, a tenisz Békéscsabán is nagy hagyományokkal bír. A megyeszékhelyen több egyesületben is ki lehet próbálni ezt a remek sportot - ezen a sporthétfőn a Tréning Center Sportegyesület mutatkozott be az érdeklődőknek. Az egyesület fő profilja a szabadidős tenisz, de a klubnak több aktív versenyzője is van. Sokakat eltántorít a tenisztől az, hogy úgy gondolják, hogy nagyon költséges, Mihály István edző szerint azonban összehasonlítva a többi sportággal nem nagy a differencia, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke

Szombat reggel 9 órától indul a maratoni játék a sárréti városban.

A Vésztői TC–Békési TC szomszédvári megyei csapatbajnoki rangadóval veszi kezdetét május 31-én, az új kezdeményezésként induló 24 órás tenisz. A helyi klub tagjai 9 órától másnap reggel 9 óráig várnak mindenkit, 3-tól egészen 99 éves korig, kezdőtől a versenysportolóig, hogy teniszezzen egy jót, és részese legyen a jó társaságnak.

A cél az, hogy ne legyen üres a pálya ebben a 24 órában, éppen ezért mindazok részvételére számítanak, akiknek az utóbbi két évtizedben volt valamilyen kötődésük az egyesülethez, illetve a sportághoz. Várják a fiatalokat, azok szüleit, a szomszédos klubok versenyzőit, de még azokat is, akiknek nincs kedvük vagy affinitásuk a teniszhez. A játék mellett ugyanis lesznek különböző egészségmegőrző programok, illetve sétalovaglással múlathatják az időt a kilátogatók, de emellett kellő mennyiségű étel-ital is lesz a helyszínen, kinek-kinek az ízlése szerint.

 

Címkék: