24 óra

24 órás, maratoni programot rendeztek Békéscsabán.

Nemrégiben alakult meg a Békéscsabai Lakótelepi SE Tollaslabda Szakosztálya Mitykó László vezetésével. Az új szakosztályt a dinamikus fejlődés jellemzi, ezt jelzi a 24 órás tollaslabda, amelyet első alkalommal rendeztek. A helyszín a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium tornatermébe volt, a rendezvény célja a sportág országos, megyei és városi népszerűsítése, a fiatalok körében a sportos életmódra való felhívás.

Címkék:

Szombat reggel 9 órától indul a maratoni játék a sárréti városban.

A Vésztői TC–Békési TC szomszédvári megyei csapatbajnoki rangadóval veszi kezdetét május 31-én, az új kezdeményezésként induló 24 órás tenisz. A helyi klub tagjai 9 órától másnap reggel 9 óráig várnak mindenkit, 3-tól egészen 99 éves korig, kezdőtől a versenysportolóig, hogy teniszezzen egy jót, és részese legyen a jó társaságnak.

A cél az, hogy ne legyen üres a pálya ebben a 24 órában, éppen ezért mindazok részvételére számítanak, akiknek az utóbbi két évtizedben volt valamilyen kötődésük az egyesülethez, illetve a sportághoz. Várják a fiatalokat, azok szüleit, a szomszédos klubok versenyzőit, de még azokat is, akiknek nincs kedvük vagy affinitásuk a teniszhez. A játék mellett ugyanis lesznek különböző egészségmegőrző programok, illetve sétalovaglással múlathatják az időt a kilátogatók, de emellett kellő mennyiségű étel-ital is lesz a helyszínen, kinek-kinek az ízlése szerint.

 

Címkék: