Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület

A Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület első nagy klubként támogatja az állatkínzás elleni szurkolói fellépést. A szombati bajnoki mérkőzésen több akcióval készül a klub, hogy ezekkel is felhívja a figyelmet az állatkínzások elleni harc fontosságára.

 

2017 januárjában indított a Békéscsabai NKSE egy programot „Szurkolj és segíts címmel”. A programban a csapat szurkolói eddig is sokat segítettek különböző rászoruló csoportokon. Ebbe a törekvésbe jól beleillik a „Szurkolók az állatkínzás ellen” mozgalom tevékenysége. A csoport az állatkínzás elleni retorziók súlyosbítását és az állatvédők határozottabb fellépését sürgeti. A kezdeményezés Budapestről indult és mára igen nagy követői bázissal rendelkezik a különböző közösségi oldalakon.

 

Kovács Tamás

alapító

"Szurkolók az állatkínzás ellen" csoport

 

A Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület adománygyűjtést szervez a szombati Ferencváros elleni mérkőzésen. A mérkőzés alatt meleg ruhákat és cipőket várnak, melyeket a rászorulóknak juttatnak majd el.

A Békéscsabai NKSE a szombati Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapat elleni mérkőzésén adománygyűjtést szervez a rászorulók részére. A csapat kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, hozzon magával meleg téli ruhát, cipőt és vegyen részt a „Szurkolj, segíts!” jótékonysági akciósorozatban. A tavaszi szezonban tíz alkalommal játszik hazai pályán a békéscsabai női kézilabda csapat, az akciósorozatot így tíz részesre tervezik.

- Most a hideg idő alkalmával nyilván kabátokat, meleg sapkát, lábbelit, erre fogunk majd fókuszálni, mint ahogy említette Herceg Tamás úr, a tavasz folyamán pedig újabb ötleteket fogunk majd kitalálni, és ezeket szintén majd próbáljuk széles körben propagálni és reméljük, hogy a szurkolók is mellénk állnak ebben az akcióban. – mondta el Szabó Károly, az Előre NKSE elnöke