Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

röplabda

Győzött a BRSE hazai pályán a Nyíregyháza ellen, amivel életben tartotta a döntőbe jutási esélyét a Női röplabda szuperliga rájátszásában.

A hétvégén kezdődik a magyar női röplabda szuperliga rájátszása, a legjobb csapatok között pedig természetesen ott van a BRSE is.

Nem lesz könnyű dolga a csabai csapatnak a szuperliga rájátszásában, hiszen az első három győztes mérkőzésig tartó párharcot a Nyíregyháza csapatával játsszák, akik az alapszakaszban négy alkalommal-, és a kupadöntőben is jobbnak bizonyultak a csabaiaknál. Ennek ellenére a cél természetesen a végső győzelem.

A BRSE számára az idei bajnoki szezon az előző kiváló eredményekhez képest valamennyivel szürkébbre sikerült, ez Tálas Zsuzsa csapatkaptány szerint leginkább a sűrű meccsnaptárnak köszönhető, illetve annak, hogy a magyar bajnokság mellett két nemzetközi kupában is helyt kellett állniuk.

A januárban érkezett vezetőedző, Paul Bogdan magabiztosan várja a rájátszást.

Több mint ezer néző előtt győzte le a címvédő LINAMAR - Békéscsabai Röplabda SE az újonc Haladás VSE csapatát. A viharsarki együttes három nullára nyert a szombathelyi gárda ellen.

1100 szurkoló látogatott el a Békéscsabai Sportcsarnokba vasárnap délután, hogy élőben nézze meg a címvédő BRSE és az újonc Haladás egymás elleni első mérkőzését. A hazai csapat három szett alatt nagy fölénnyel nyerte meg a mérkőzést.

Az új vezetőedző elmondta tapasztalatait a csapat teljesítményével kapcsolatban, valamint beszámolt a szezonnal kapcsolatos terveiről is.

Ebben az évben még két mérkőzés vár a csabai lányokra - szerdán a Jászberény otthonában játszanak, pénteken pedig a Kaposvár csapatát fogadják.

Hazai pályán fogadta az Újpestet Békéscsaba női röplabdacsapata a hétvégi női NBI-es bajnokság keretében. A rangadó 3:1-es hazai sikerrel ért véget.

Címkék:

Idén is meghívta a Békéscsabai Jókai Színház a bajnok röplabda csapatot a teátrum első premierjére, mely a Robert Cogo-Fawcett rendezésében színpadra kerülő Törvénytelen randevú volt.

Mint az már hagyománnyá vált, a Békéscsabai Jókai Színház idén is elhívta a bajnok női röplabda csapatot az évad első premier előadására. Az ötlet még az előző igazgatójáé, Fekete Péteré volt, de a jelenlegi direktor, Seregi Zoltán is minden évben meghívta a BRSE játékosait. Idén egy igazi angol komédiát, a Törvénytelen Randevút nézték meg a bajnok csabaiak.

A lányok az idény előtti felkészülések legintenzívebb részénél tartanak, így mindannyian örültek egy kis lazításnak.

A színház igazgatója, Seregi Zoltán egy szál virággal várt minden női vendéget - így a röplabdásokat is - az évad első premierjén. A lányok elárulták, hogy a személyi cserék ellenére is úgy gondolják, hogy idén is hozni fogják az évek óta megszokott kiváló eredményeket.

Több százan gyűltek össze szerda délután a békéscsabai Szent István téren, akik a negyedik bajnoki címüket megszerző BRSE lányait köszöntötték. A rendezvényen a kilátogatókat megvendégelték 1200 korsó ingyen sörrel, valamint egy koncerttel is fokozták a már így is önfeledt ünneplést.

A BRSE napjaink legsikeresebb békéscsabai csapata, akik minden szezonban egyre jobb és nívósabb bajnokságon érnek el sikereket.

A csapat következő évi terveiben legalább ugyanennyi sikert szeretnének elérni mind a hazai bajnokságokban, mind a nemzetközi porondon.

Negyedszer is bajnokságot nyertek Békéscsaba röplabdás lányai. A BRSE hétfőn a Vasas csapatát fogadta, a végeredmény pedig 3-0 lett.

Hétfő este elérkezett a várva várt női röplabda bajnokság utolsó mérkőzése Békéscsabán a Városi sportcsarnokban. A szurkolók alig várták, hogy kezedét vegye a mérkőzés és szinte biztosak voltak a hazai győzelemben.

- Csak egy vélemény lehet. Ez az utolsó meccs. Ami azt jeleni, hogy győzünk és bajnokok vagyunk. – mondta el Vidovenyecz János

- Az nem kérdés. Ahogy látszik a BRSE-nek. Nyerünk 3-0-ra. Fél 9-kor záróra lesz, meg bajnokavatás – hangsúlyozta Lenkefi Tibor

- Mivel alapozza meg a gyanúját, hogy nyerni fognak? – kérdezte riporterünk

- Az eddigi eredményekkel. Ez tippmix romboló lenne, ha nem így lenne. – emelte ki Lenkefi Tibor

- Én nagyon bízom a győzelemben. Az elmúlt idők formáját tekintve győzelmet várok mindenképpen. – tette hozzá Gruda Sándor

Oldalak